Catalog

Jaluzele verticale

Jaluzele verticale sunt compuse din țesuturi, care sunt similare cu o ploaie frumoasă translucidă. Jaluzele verticale pot fi folosite pentru acasă și la birou, pentru vitrine de cumpărături și pavilioane, showroom-uri etc.In special astfel de jaluzele se privesc bine la ferestre panoramice cu iesire la balcon sau terase.Jaluzelele verticale au proprietatea de a da casei tale un aspect plăcut.

Jaluzele orizontale (lemn, aluminiu, combinate, izotropie)

Principalul avantaj care îl au jaluzele orizontale, este că acestea nu sunt doar un dispozitiv funcțional, care poate crea o nuanță placută în cameră, apărînd casa de razele solare. Ele sunt, de asemenea, un decor cu adevărat universal pe fereastră. Vei aprecia aceste sisteme de protecție, indiferent dacă le doriți la birou sau apartament.

Jaluzele de bambus

Jaluzelele de bambus sunt tipul de produs cel mai popular printre cunoscători de eco-design. Căldura, confortul și o stilul oriental ar acestora sunt foarte apreciate. Caracteristica generala a jaluzelelor de bamus este densitatea de benzi de țesut.
Noi oferim două tipuri de asamblare a jaluzelelor de bambus:
1.Jaluzele rulante.
2.Jaluzele de tip roman.

Jaluzele din pînză

Jaluzele din pînză sunt instalate pe ferestre și sunt proiectate pentru a proteja camera de soare, și, desigur, pentru decorarea fereastrei în interior.Jaluzele din pînză sunt ușor de operat, durabile pentru utilizare constantă și ocupă puțin spațiu. Acetea trebuie protejate de praf si bacterii, fapt ce le va face mai durabile in timp. Jaluzelele din pînză reprezintă practicalitate pentru că acestea protejeaza camera de razele solare.

Geamuri

Termopan – un geam, având în componență sticlă multifuncțională, care frabricat prin multistratificare transversală și prin pulverizare care conține tehnologie de argint. Acest lucru oferă termopanelor o caracteristică specială de economisire a căldurii, care vă permite să salvați pe instalațiile de încălzire și de aer condiționat. Instalarea de geamurilor termopan crește în mod semnificativ, veți experimenta economii semnificative la utilități, precum și căldura și confortul de acasă.

Pervazuri pentru geam

Mulțumită pervazulului ferestrei, se mărește grosimea stratului de aer cald lângă fereastră și peretele adiacent zonei pervazulului. Pervazul protejează o parte a peretelui, la o penetrare a apei de ploaie, atunci când ajunge în fereastra deschisă. Acesta servește în scop decorativ organizarea de tranziție vizuală din spațiul interior al camerei la fereastră. Pervasurile se folosesc adesea ca suport pentru ghiveciurile cu flori.

Glafuri exterioare

Glafurile exterioare sunt realizate din diferite metale – cupru, aluminiu, sau metal simplu cu acoperiri polimerice. In toate cazurile, se folsețte în special pentru a îndeplini funcțiile pervazului de interior.
Noi oferim o gamă vastă de culori a glafurilor si deasemenea a metalelor din care sunt realizate. Produsele noastre garantează rezisnteță si durabilitate.

Plase pentru țânțari

Plasele pentru țânțari reprezintă o structură de protecție completă împotriva pătrunderii de tantari si alte insecte zburătoare prin fereastra. Culoarea materialului ochiurilor de plasă este invizibil pentru tine, pentru insecte, el este o barieră de netrecut. Plasele noastre sunt rezinstente la lumină, temperaturi exterioare ridicate, umiditate și alte fenomene atmosferice.

Obloane de protecție

Obloane de protecție ( pentru ferestre, usi), usi de garaj, usi sectionale – acestea sunt fiabile și reprezintă un instrument de mare protecție pentru garaj, magazin, boxe, ferestre, uși și balcoane. Este o soluție ideală pentru a proteja sediul dumneavoastră. Așa-numitele obloane împodobesc fațada magazinului, biroul, și o casă de țară, iar ele au un aspect respectabil.
Produsul este ușor de instalat în clădiri deja construite și în faza de construcție. Sun rezistente la incendii, și nu împiedică evacuarea.

Dispozitive pentru porti batante

Dispozitive automate pentru porti batante, nu numai că oferă confort și fiabilitate, dar asigură, de asemenea, controlul poarții. Mecanismul de oscilantă controlează accesul la orice zonă închisă.
Veți fi capabil de a alege unitatea pentru obloane batante, porti automate cu greutate și dimensiuni diferite. Notă: Unele produse vin cu sistemede detectare automată a pietonilor

Copertine: manuale, automate

Copertine – structuri prefabricate pentru umbrire. Acestea oferă o varietate de facilități în aer liber, cum ar fi un afișaj al unor expuneri, deschideri de ferestre, terase, precum și de protecție împotriva ploii și a vântului. Principala diferență între copertinele fixe si cele automateeste abilitatea de a împături și a se desfășura.